Ons team

Een complementair team met jaren expertise en know-how op de teller. Die ervaring en het specifieke netwerk zetten we bij Lobco graag in om de zaak van onze klanten met raad en daad positief te beïnvloeden.

Lees meer over Jan

Jan Pszeniczko

Jan Pszeniczko

Senior Partner

Lees meer over Michaël

Michaël Pszeniczko

Michaël Pszeniczko

Senior Partner

Lees meer over Marc

Marc Van de Looverbosch

Marc Van de Looverbosch

Senior Advisor

Lobco is uw actieve partner in Public Affairs. De wereld van beleidsmakers en overheidsinstellingen kent voor ons geen geheimen. Denken in oplossingen zit in het DNA van Lobco. Met uw onderneming of organisatie rekent u terecht op de juiste resultaten. Daarom is elke strategie of campagne die het Lobco-team ontwikkelt, maximaal doelgericht.

Lobco legt een efficiënte link tussen uw probleem of opportuniteit en de instanties die het resultaat positief kunnen beïnvloeden. Wanneer uw professionele ambitie doorkruist wordt door beleidsmatige hindernissen bieden we met Lobco een gepast en duurzaam antwoord.

Wil u meer informatie over wat we voor u kunnen doen en hoe we tewerk gaan? Aarzel niet zodat we geheel vrijblijvend samen met u kunnen bekijken hoe Lobco een oplossing biedt voor uw vraag.