Jan Pszeniczko
Senior Partner
Jan Pszeniczko

Stichter en oprichter van Lobco in 2007. Jans jarenlange ervaring, specifieke m├ętier en passie voor het vak liggen aan de basis van het Lobco van vandaag. Hij is dan ook een alom gewaardeerd en doorgewinterd expert zowel in de publieke als in de private sector. Voor beleid en regelgeving bent u bij hem aan het juiste adres.

Hij was actief in verschillende leidinggevende functies in sales, marketing en public affairs in de farma en telecom. Zo stond hij mee aan de wieg van Telenet.

Met 36 jaar politieke ervaring op de teller beschikt hij over een indrukwekkend netwerk waar hij actief een beroep op kan doen. 24 jaar schepen en 20 jaar waarnemend burgemeester schrijft hij op zijn conto. Met deze politieke functies als uitvalsbasis zetelde hij ook lange tijd in verschillende raden van bestuur, in intergemeentelijke nutsbedrijven en nationale koepelorganisaties voor energie en telecom, zoals bij ECS Electrabel.

Wil u meer informatie over wat we voor u kunnen doen en hoe we tewerk gaan? Aarzel niet zodat we geheel vrijblijvend samen met u kunnen bekijken hoe Lobco een oplossing biedt voor uw vraag.