Michaël Pszeniczko
Senior Partner
Michaël Pszeniczko

Als man van de actie denkt Michaël in oplossingen. Economist van opleiding en met een carrièrestart in de financiële sector is hij van thuis uit ook doordrongen van het belang van een relevant netwerk. Na het luisteren naar de klant schakelt hij telkens weer in de juiste versnelling richting het juiste netwerk.

In diverse sectoren in het bedrijfsleven maar ook in de politiek opereert hij in een erg vertrouwde sector! Meer zelfs: politiek zit hem in het DNA en bezorgt hem de noodzakelijke contacten op federaal maar ook op regionaal en lokaal niveau.

Michaël ziet het als een persoonlijke missie om de deuren te openen die nodig zijn voor het volbrengen van de opdracht. Meer zelfs: hij doet dat in het volle besef dat het serieuze werk dan pas begint.

Ook bij Voka, de Vlaamse werkgeversorganisatie, is Michaël al ettelijke jaren een drijvende kracht. Als voorzitter van Jong Voka in Vlaanderen heeft hij via dit engagement rechtstreeks toegang tot ondernemers in het hele land.

Wil u meer informatie over wat we voor u kunnen doen en hoe we tewerk gaan? Aarzel niet zodat we geheel vrijblijvend samen met u kunnen bekijken hoe Lobco een oplossing biedt voor uw vraag.