Marc Van de Looverbosch
Senior Advisor
Marc Van de Looverbosch

Als er iemand de wereld van de binnenlandse politiek door en door kent dan is het Marc Van de Looverbosch. Zowat een beroepsleven lang verzorgde hij voor de VRT de berichtgeving vanuit de Brusselse Wetstraat. Als geen ander is hij vertrouwd met de ins & outs van de nationale politiek, zowel federaal als regionaal.

Met De Wissel van de Macht maakte hij fel bekeken succestelevisie en een gelijknamig boek dat gretig werd gelezen door iedereen die belangstelling heeft voor de interne keuken van de politiek.

Marc is bovendien actief als wetenschappelijk medewerker aan de Universiteit Antwerpen, departement Communicatiewetenschappen waar hij een seminarie ‘mediatraining’ voor zijn rekening neemt. Wellicht minder bekend is dat hij 15 jaar voorzitter was van de Belgische en Vlaamse Vereniging voor Journalisten.

Zijn expertise over politiek én media zet hij graag in bij Lobco. Als Senior Communications Advisor geeft hij mediatraining en ondersteunt ondernemingen in de zoektocht naar een gepaste communicatiestrategie op maat.

Wil u meer informatie over wat we voor u kunnen doen en hoe we tewerk gaan? Aarzel niet zodat we geheel vrijblijvend samen met u kunnen bekijken hoe Lobco een oplossing biedt voor uw vraag.