Dirk Van Ham
Senior Partner
Dirk Van Ham

Strategisch denken, de juiste inzichten genereren en oplossingsgericht werken, kenmerken de loopbaan van Dirk Van Ham. Zo vestigde hij bij gereputeerde namen in de voedings- en drankenindustrie in de loop der jaren een erg gewaardeerde reputatie, zowel lokaal als internationaal. Met zijn achtergrond als handelsingenieur en ervaring in sales, general management en public affairs is hij als geen ander in staat om ideeën om te zetten in resultaten. Dat hij een uitgebreid en divers netwerk kan aanspreken is de logica zelve. Onderhandelen, bemiddelen en relaties bouwen zijn Dirks tweede natuur.

De ervaring en expertise van deze denker en doener bleef dan ook niet onder de radar bij een aantal organisaties waar hij diverse mandaten voor zijn rekening nam. Zo zet hij onder andere als secretaris-generaal mee de lijnen uit bij Fedima, de Europese federatie van producenten van bakkerijgrondstoffen. Ook maatschappelijk engagement loopt als een rode draad door zijn loopbaan. Onder andere bij STIVA, de Nederlandse Stichting Verantwoorde Alcocoholconsumptie, was hij jarenlang een erg actief bestuurslid.

Dirk hecht dermate veel belang aan reputatiemanagement dat hij zich hierin extra bekwaamde aan de Saïd Business School in Oxford. “Waarom je best voltijds werkt aan je reputatie en ze ook nauwlettend bewaakt? Omdat ze rechtstreeks invloed heeft op je bedrijfsresultaten!”, weet hij als geen ander.

Wil u meer informatie over wat we voor u kunnen doen en hoe we tewerk gaan? Aarzel niet zodat we geheel vrijblijvend samen met u kunnen bekijken hoe Lobco een oplossing biedt voor uw vraag.